Assemblageproces - OEE verbeteren met MyPlantFloor

Assemblage­proces

Vraag demo aan

Assemblage software

OEE verbeteren in een assemblageproces

Assemblageproces

Het assemblageproces verschilt op een aantal punten van bijvoorbeeld een geautomatiseerde verpakkingslijn. Door het aantal manuele handelingen is het assemblageproces een arbeidsintensief productieproces en is het vaak lastig om automatisch te bepalen op welk moment een product afgerond is.

In dit proces treffen we ook wat meer documentatie in de vorm van papieren werkinstructies en kwaliteitscontrole documenten.

Proces optimaliseren in productie assemblage

Assemblage-proces-in-productie-industrie_Assemblageproces

Optimaliseer je assemblageprocess

MyPlantFloor heeft alle eigenschappen en tools om een forse bijdrage te kunnen leveren aan een efficiënter en papierloos assemblageproces.

  • Werkinstructies voorzien van beeldmateriaal zijn via een tablet beschikbaar. Een krachtig mechanisme zorgt voor een efficiënt beheren en aanpassen van de werkinstructies.

  • Medewerkers geven met een tablet of via een koppeling met een bestaand andon systeem aan wanneer ze daadwerkelijk werkzaamheden verrichten aan een order in productie.

  • MyPlantFloor registreert periodes van inactiviteit als stilstand. Input van medewerkers is geminimaliseerd.

  • Nauwkeurige OEE meting voorzien van prestatiegraad en kwaliteitsgraad.

Ook je assemblageproces optimaliseren?

Met onze productiesoftware heb je gegarandeerd een perfecte tool om de OEE te verbeteren in een assemblageproces. Wil je graag een demo aanvragen om de voordelen zelf te ervaren? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 76 5156572 of stuur een e-mail naar info@agilitec.nl.

Vraag demo aan