Batchproces - OEE verbeteren met software in een Batch processing omgeving

Batchproces

Vraag demo aan

Batch processing software

Efficiëntie van het Batchproces verbeteren

Batch process automation

MyPlantFloor is een van de weinige OEE software oplossingen die ook geschikt is voor toepassing in een batchproces. Verwerking van handmatige fase afhandeling of uitlezing uit een batchcontroller, beiden zijn mogelijk. In meerdere projecten werden reeds mooie resultaten behaald.

Hoe ziet onze software voor een batch proces eruit?

OEE - Batchprocessing software - Batch processing system - Operatorscherm

Efficiënter produceren in een batchproces omgeving

In het systeem definieer je batches, fases, fase duur, methodes, ingrediënten en benodigde materialen. MyPlantFloor bewaakt per fase de duur t.o.v. de gestelde fase normtijd, waarschuwt zodra de normtijd wordt overschreden en vraagt om een verklaring als een fase langer duurt dan de gestelde norm + drempeltijd. Adviezen om normtijd van een fase bij te stellen helpen je om de efficiëntie te verbeteren in productie. MyPlantFloor voor batch processing synchroniseert met ieder ERP en/of Batchcontroller systeem.

OEE - Batchprocessing software - Batch processing system - Tijdsbesteding - Batch historie

Batch processing rapportage

Met de batch processing software kun je de uitvoeringsstatus bekijken van elke taak die in een batch is gedefinieerd. Via het scherm 'Batch proces rapport' worden de details van batch processing weergegeven, zoals Component, Taak, Parameters en Status. Standaard worden de details van de laatste batch-run weergegeven.

OEE-software - MES-systeem - Centrale-verwerking-in-server-OEE-data

Lagere hardware kosten

MyPlantFloor's batch management software verwerkt alle data in een centrale server die het sterpunt vormt tussen machines, energiemeters, administratief systeem en user interface. Dankzij deze opbouw is een bedienscherm bij elke machine overbodig en dit levert een forse kostenbesparing op. De user interface is web based dus een tablet of smartphone per operator volstaat.

Referentie: Batch Processing Software

Batch processing system en OEE bij Nuplex

Klik op ‘OEE in een batchproces (Nuplex)’ om te zien hoe we productieverbetering realiseren met MyPlantFloor software bij een van onze klanten. Download het referentie artikel:

Ook je batchproces optimaliseren met onze tools?

Met onze productiesoftware heb je absoluut een van de betere tools om de OEE te verbeteren in een batchproces. Wil je graag een demo aanvragen om de voordelen zelf te ervaren? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 76 5156572 of stuur een e-mail naar info@agilitec.nl.

Vraag demo aan