Software-as-a-Service (SaaS) voor de productie-industrie

Service

Vraag demo aan

Agilitec service

Service

Service Agilitec

Bij Agilitec tref je één aanspreekpunt voor zowel het MyPlantFloor product, als de implementatie, training en support. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

Software-as-a-Service van Agilitec B.V.

OEE-software-en-MES-systeem_Productiesoftware_Training

Training

Agilitec biedt klanten trainingen op locatie en klassikaal.

Productiesoftware_OEE_software_Direct_contact

Advies

Agilitec richt zich op de ontwikkeling en verkoop van softwareproducten die een bijdrage leveren om produktiebedrijven efficiënter te maken, zodat ze sneller kunnen inspelen op de veranderlijke marktvraag. Voor advies en ondersteuning op het gebied van continu verbeteren kunnen wij je in contact brengen met gerenomeerde consultants.

Productiesoftware_Productiesysteem_OEE_software_voor_productie

Implementatie

Agilitec verzorgt de inrichting configuratie zodat je er direct mee aan de slag kunt. Dankzij de duidelijke administratortools kun je het daarna zelf gemakkelijk onderhouden.

OEE-software-en-MES-systeem_Productiesoftware_Support_service

Support

Elke opmerking, klacht of vraag van een klant is waardevolle informatie om onze producten voortdurend te verbeteren. Een zorgvuldige verwerking en afhandeling van deze terugkoppeling wordt gegarandeerd door het Online Meldsysteem. Klanten van Agilitec hebben rechtstreeks toegang tot dit systeem om elke vorm van terugkoppeling aan te kunnen melden of om in de rubriek veelgestelde vragen te zoeken naar een antwoord op een vraag. Gewoon bellen kan natuurlijk ook.

Klik hier om naar het Online Meldsysteem te gaan.

Referenties van onze SAAS-oplossing MyPlantFloor

Wat ons opvalt is dat de acceptatie van de gebruikers, zowel de operators als het management, hoog is. Aanpassingen en verbeteringen aan de lijnen zorgen voor een hogere output en gemotiveerde operators. MyPlantFloor helpt ons daarbij.

Willem-Jan Ruder

Manager Operations - Kemetyl Professional B.V.

Systeem was simpel te installeren. Fotocellen plaatsen, koppelen aan het netwerk en binnen een dag hadden we de eerste lijn in beeld.

Frans Ouwerkerk

Production Manager - Sibelco Minerals Europe

Met de standaard report templates kunnen we in een oogopslag zien wat de verschillende oorzaken zijn van het niet halen van de gewenste OEE.

Rinus Oudejans

Manager Special Projects - LambWeston Meyer